iKidsWatch GSM/LBS sat za djecu

Lociranje

iKidsWatch ima unapređeno lociranje. Uživajte u dvadesetčetvoro kanalnom LBS modulu, koji pruža još preciznije lociranje.

Ekran osetljiv na dodir "Touch Screen"

Pristupite bilo kom meniju samo jednim dodirom. Novi interaktivni ekran u boji osetljiv na dodir i intuitivni meni koji je lak za korišćenje.

Podešavanje zvona

Izaberite jednu od tri melodije, vibraciju ili “tihi režim”. Automatsko aktiviranje režima zvona, zavisno od lokacije sata, garantuje da vam da niko neće uznemiravati dete kada za to nije vreme.

Funkcije sata

null

Pozicioniranje

iKidsWatch sat koristi najnovije tehnologije za pozicioniranje pri čemu štedi bateriju.
null

SOS taster

Putem iKidsWatch aplikacije unesite dva broja telefona koji će biti pozvani u slučaju da se pritisne taster SOS. Jednom kada se duže pritisne taster SOS, sat automatski poziva Mamu i Tatu dok ne dobije jedno od njih.
null

Pozivi

iKidsWatch sat može da poziva do 18 brojeva prethodno unetih u imenik aplikacije od strane roditelja.
null

Melodije i zvuk

iKidsWatch sat ima tri jačine zvona, kao i vibraciju.
null

Poruke

iKidsWatch može da šalje govorne poruke iKidsWatch aplikaciji koju nadzire roditelj. Takođe može da prima tekstualne i govorne poruke poslate sa aplikacije.
null

Sat

iKidsWatch sat, pored ostalih funkcija lociranja i komunikacije, služi i kao sat. Vaše dete će uvek moći da vidi tačno vreme, koje se automatski sinhronizuje, na glavnom ekranu sata.

Integrisani moduli

IPHONES APLIKACIJA

Mobilna aplikacija iKidsWatch sat

Budite u kontaktu s vašim djetetom u bilo kojem trenutku. Nadgledajte kada ili gdje je vaše dijete, uredite brojeve telefona i Bezbjednu zonu, šaljite i primajte poruke. Lako je sa iKidsWatch aplikacijom!